Comenzi: 0744-569-069 comanda@papusigonflabile.roComanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


SUGESTII SI RECLAMATII

PENTRU A NE TRANSMITE O SUGESTIE SAU O RECLAMATIE VA RUGAM SA ACCESATI FORMULARUL DE CONTACT SAU SCRIETI-NE LA ADRESA DE E-MAIL comanda@papusigonflabile.ro.UN ANGAJAT DIN DEPARTAMENTUL ABILITAT VA ANALIZA SUGESTIA/RECLAMATIA SI VA VA OFERI UN RASPUNS IN CEL MAI SCURT TIMP.
VA MULTUMIM!


Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Prime Advertising SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Produsele primite defecte:
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a SC Prime Advertising SRL sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita inlocuirea cu unul conform. Daca SC Prime Advertising SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

SC Prime Advertising SRL poate percepe taxe suplimentare pentru primirea spre retur a produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
CONTINUA

Nu aveți nici un produs în coș